Aspasia Stamoulis

Aspasia2
linkedin

Met op dat moment ruim 12 jaar juridische ervaring in zowel het bedrijfsleven als de advocatuur startte Aspasia Stamoulis in het najaar van 2009 haar eigen advocatenkantoor. Haar eerste juridische ervaring deed zij op in de functie van bedrijfsjurist bij Brunel International. In 2001 maakte Aspasia Stamoulis de overstap naar de advocatuur. Zij werkte voor diverse gerenommeerde (internationale) advocatenkantoren, onder andere voor Eversheds te Rotterdam. Bij dit kantoor werkte Aspasia Stamoulis binnen de sectie arbeids- en medezeggenschapsrecht en had zij een eigen praktijk hoofdzakelijk bestaande uit organisaties in de not-for-profit- en de (semi) publieke sector (onderwijs).

Vanaf het begin van haar juridische carrière heeft Aspasia Stamoulis zich gespecialiseerd in alle facetten van het arbeidsrecht. Daarnaast heeft zij als advocaat ook jarenlange ervaring met het adviseren over vraagstukken die liggen op het terrein van het ambtenarenrecht en het socialezekerheidsrecht, alsook met het voeren van procedures op deze rechtsgebieden.

Aspasia Stamoulis is lid van de Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA), van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA). Het lidmaatschap van de VAAN is een kwaliteitskeurmerk.

Aspasia heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied arbeidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht Aspasia om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Telefoon: 010-8200282
E-mail: info@stamoulisadvocaten.nl

 

LogoKeurmerk vaanLogo