Anouk van der Vis

Anouk is sinds september 2020 in dienst bij Stamoulis Advocaten. Zij heeft tot en met augustus 2022 als juridisch medewerker de advocaten in uiteenlopende dossiers ondersteund. Vanaf 1 september 2022 is zij haar werkzaamheden als advocaat gestart. De werkzaamheden van Anouk zien op alle aspecten van het arbeidsrecht en omvatten onder meer het verrichten van dossieronderzoek, het opstellen van actualiteitenberichten met betrekking tot het arbeidsrecht voor cliënten, het doen van jurisprudentie- en/of literatuuronderzoek, het uitwerken van juridische adviezen in concept en het opstellen van processtukken in concept.

Na afronding van de bachelor Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) besloot Anouk in deeltijd Rechtsgeleerdheid te studeren aan de Erasmus Universiteit. Tijdens het volgen van de bachelor Rechtsgeleerdheid en in de uitoefening van haar baan als junior legal assistent bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht, werd voor Anouk al snel duidelijk dat arbeidsrecht haar favoriete rechtsgebied is.

Met enige ervaring in de arbeidsrechtpraktijk, besluit Anouk daarom de Master Arbeidsrecht te volgen aan de Erasmus Universiteit, welke master zij in juli 2020 succesvol heeft afgerond. Haar student-stage tijdens deze master heeft Anouk van mei tot en met juni 2020 gelopen bij Stamoulis Advocaten, verbonden aan de Master Arbeidsrecht als associate. Het daaropvolgende aanbod om als juridisch medewerker in dienst te treden, heeft Anouk met veel enthousiasme geaccepteerd.

Anouk van der Vis is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA).

Telefoon:010-3020387
E-mail:a.vandervis@stamoulisadvocaten.nl