Tarieven

Bij Stamoulis Advocaten bent u verzekerd van een efficiënte en specialistische aanpak van uw opdracht. Vanwege de jarenlange ervaring en de hoge mate van specialisatie kan uw opdracht snel en op kwalitatief hoogstaande wijze worden behandeld. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is het resultaat. Onze gebruikelijke tarieven variëren van een uurtarief van EUR 175,- voor een juridisch medewerker/junior advocaat tot EUR 265,- voor een senior advocaat.

Het leveren van maatwerk staat bij Stamoulis Advocaten voorop. Maatwerk qua uitvoering van uw opdracht, maar zeker ook qua kosten. Wij zijn daarom graag bereid met u mee te denken daar waar de omvang en/of aard van uw opdracht om een andere kostenbenadering vraagt. De door ons geboden maatwerkoplossingen lopen uiteen van een korting op het uurtarief (bijvoorbeeld bij een bepaald volume aan opdrachten per jaar) tot een vaste prijsafspraak bij een opdracht van aanzienlijke omvang. Ook zijn diverse juridische abonnementsvormen bespreekbaar voor lichte advieswerkzaamheden waarmee u een aanzienlijke korting kunt krijgen op het reguliere tarief.

Bij Stamoulis Advocaten is het gebruikelijk dat maandelijks achteraf gefactureerd wordt. Er worden geen kantoorkosten in rekening gebracht en iedere factuur is voorzien van een uitgebreide specificatie. Uiteraard wordt het tarief wel verhoogd met 21% BTW. Voor meer informatie over de voorwaarden die van toepassing zijn op onze dienstverlening kunt u op deze site onze algemene voorwaarden downloaden.

Wilt u meer informatie over het voor uw opdracht te hanteren tarief? Belt u ons dan of vult u het contactformulier in.