Sophie Mathot

linkedin

Als advocaat bij Stamoulis Advocaten adviseert Sophie zowel werkgevers als werknemers. Sophie adviseert en procedeert onder andere over ontslag, reorganisaties, CAO’s, concurrentiebedingen en andere arbeidsvoorwaarden. Zo heeft zij ook ruime ervaring op het gebied van functiewaardering en geschillen hierover en met het opstellen van aan het arbeidsrecht gerelateerde overeenkomsten zoals arbeids- en detacheringsovereenkomsten. Naast het arbeidsrecht richt Sophie zich op het privacyrecht. Zij adviseert ondernemingen en particulieren over verplichtingen die op hen rusten en de rechten die zij hebben in het kader van de verwerking van persoonsgegevens.

Na haar bachelor Rechtsgeleerdheid te hebben behaald, rondde Sophie in 2012 haar master Ondernemingsrecht aan de Universiteit Utrecht af. Binnen deze master heeft Sophie zich gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht en het sociale zekerheidsrecht.  Na afronding van haar master en voordat Sophie als advocaat in dienst trad bij Stamoulis Advocaten, heeft Sophie ruim een jaar gewerkt als juridisch medewerker op de sectie arbeidsrecht van een internationaal advocatenkantoor. In februari 2015 is Sophie beëdigd als advocaat.

Sophie is lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA) en van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en aspirant-lid van de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA).

Telefoon:010-3020388
E-mail:s.mathot@stamoulisadvocaten.nl