Rigje Rosier

rigje2
linkedin

Sinds november 2016 is Rigje werkzaam voor Stamoulis Advocaten als advocaat. Haar werkzaamheden bestaan onder meer uit het opstellen en controleren van arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaardenreglementen, het voeren van (ontslag)procedures en het adviseren van cliënten over uiteenlopende vraagstukken, zoals cao-kwesties, overgang van onderneming, medezeggenschap, onrechtmatige concurrentie en concurrentiebedingen, reorganisaties en privacywetgeving.

Rigje heeft in Groningen haar bachelor Nederlands recht behaald. Na een korte uitstap in het strafrecht, heeft zij in Amsterdam haar master arbeidsrecht gevolgd, waarvoor zij in 2010 haar bul behaalde. In 2011 is Rigje in dienst getreden als advocaat bij een arbeidsrechtelijk niche kantoor in Rotterdam. Gedurende haar dienstverband heeft zij zowel werkgevers en werknemers bijgestaan bij uiteenlopende arbeidsrechtelijke en socialezekerheidsrechtelijke kwesties.

Rigje heeft de specialisatieopleiding Grotius arbeidsrecht succesvol afgerond. Zij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA) en van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA).

Rigje heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied arbeidsrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht Rigje om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Telefoon: 010 – 3020 385
E-mail: r.rosier@stamoulisadvocaten.nl

 

LogoKeurmerk vaanLogo